Bitter drinksopskrifter Opskrifter

Den nye spritfabrik.

Det påske og snapsen står for døren! 

Det er svært at komme uden om et påskebord, uden snaps. Og det er næsten lige gyldig om det er i venner eller families lag. Snaps kan nydes både varm og kold.

Jeg vil komme med en varm anbefaling. Den nye spritfabrik – De formår at trække snapsen ind i det moderne nordiske køkken og nutidens kvalitetsbevidste forbruger.

D-Argentum med dildsmag. -Denne snaps er skabt til det traditionsrige danske smørrebrød, men også som ledsager til den fineste gastronomi, samt til brug i drinks. Prøv f.eks. en DT (D+Tonic). D-Argentum har en meget mild smag af kommen, og er derfor fantastisk for folk der ikke er til den kraftige snaps. Har en fantastisk nordisk identitet og markant personlighed. Krystalklar og uforstyrret dildsmag – og intet andet. 

D-Arum Aquavit. -En exceptionel snaps, der ikke blot kan nydes til et stykke marineret sild. En Aquavit, der leve op til helt nye og ambitiøse kvalitetskrav.  Skabt til det traditionsrige danske smørrebrød, men også som ledsager til den fineste gastronomi.  Gylden farve med en fin smag af eg – og intet andet. En banebrydende aqvavit med ægte nordisk identitet og markant personlighed. Fremstillet af frisk krondild og kornsprit. Ingen kunstige farvestoffer. 

D Aurum er D Argentum, har begge trukket på egetræ. Og i ingen af dem, er der tilsat sukker.

Hvis du ikke er den hardcore snapse drikker, kan du jo altid overraske dine gæster med en Spicy velkomst drink. 

2 dl lemonade, 10 cl D Aurum, Gingerbeer,Citron skiver

Bland lemonade og aquavit, fordel det i høje glas, sammen med citron skiver. Hæld ginger beer i glassende. Server straks.

 

Rigtig god Påske –Krstok.

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i