Opskrifter

Stone Brewings Greg Koch besøger Taphouse

Den 27. september får Taphouse fint besøg af en af stifterne af og CEO for Stone Brewing. Med sig tager Greg ikke mindre end 63 forskellige fadøl, som vil blive sat på hanerne, dette vil være den største Tap Take Over nogen sinde i Europa og det største Stone event udenfor deres bryggeri.

Stone Brewing, der ligger i Escondido lidt nord for San Diego i Californien, fylder i år 20 år. Det er 20 år der har været fyldt med nyskabende øl og konstante udvidelser. Seneste skud på stammen er et bryggeri i Berlin, som officielt åbner midt i september. Bryggeriet i Berlin betyder at Stone nu kan levere friskbrygget øl til Europa, da de 6 ugers transporttid fra Californien undgås, dette er specielt vigtigt for de humlede øl.

Ølstilen Dobbelt IPA blev opfundet i San Diego området og Stone var det første bryggeri, der bryggede Dobbelt IPA året rundt.

Greg Koch betragtes af mange som en af gudfædrene til amerikanske ølrevolution. Han har været i branchen i mere end 20 år og oplevet branchens opture og nedture på første hånd, og har med sikker hånd styret Stone igennem de udfordringer der har været.

Den danske ølrevolution og mange af de øl de danske bryggerier sender på markedet henter kraftig inspiration på det amerikanske marked.

Greg Koch vil på dagen stå tilrådighed for pressen.

Om Taphouse:

Taphouse er med 61 haner en af de 5 største fadølsbarer i Europa. En af ideerne med Taphouse er hele tiden at præsentere den nysgerrige forbruger for nyt øl af høj kvalitet. Siden åbningen 30. april 2014 har Taphouse haft mere end 2500 forskellige øl på hanerne. Taphouse ligger i Lavendelstræde 15, blot 90 meter fra Rådhuspladsen.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i