Nyheder

Radius Distillery

ATTENTION  – Distillery Tour & Gin Master Class

Gin elskere, Gin Nørder, Gin drikkere, og andet godtfolk!

Har du tænkt over hvordan man laver en håndlavet gin? Hvordan får du den perfekte smag, aroma og variant? Hvad er videnskaben bag destillation og fremstilling af gin? Radius Distillery åbner dørene for at tage dig med på en rundtur i deres Destilleri. En hel dag med Gin i fokus.

Lørdag d. 24 Marts kl: 14.00 åbnes dørene op –  og der er lagt op til en varm velkomst!

Kom med indenfor, og tag et kig på deres faciliteter, eller nyd en af deres hjemmelavet Radius cocktails, lavet af Morten Kragh, manden bag Cocktailblog12. Hvis der er gemt en gin nørd i dig, eller du bare ønsker at få nogle nye input, så tilmeld dig deres Master Class kl. 14.30. Dørene er åben, hele dagen hvor du helt uformelt kan komme forbi og nyde eftermiddagen i godt selskab og gode cocktails.


14.00 Velkommen

14.03-16.30 Rundtur, prøvesmagning & cocktails

14.30 – 15.15 Fremstilling og videnskab bag destillering af gin.

16.30 På gensyn 


 

Hvem er Radius Distillery?.

Et dansk team med viden inden for medicinsk forskning, udvikling, pharma, teknologi og innovation der fremstiller spiritus. Hos Radius Distilley lægger de vægt på godt håndværk, og arbejder for at bringe mere mikro disetlisering ind i fremstillingen af gin.  Radius LAB Batch 18 blev i 2017 kåret, som én af årets 5 bedste gins af Ginskribent og anmelder Michael Sperling.  Se artiklen her Årets bedste ginner – 2017

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i